Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van album ‘So’, kiest Peter Gabriel het pad en maakt zich op voor een reeks exclusieve concerten in Europa. Voor de gelegenheid wordt hij bijgestaan door heel wat muzikanten die meewerkten aan de verwezelijking van deze legendarische plaat.

Op dinsdag 1 oktober houdt Gabriel halt in Brussel, waar hij voor een magische concertavond zorgt op het podium van Vorst Nationaal. Het album ‘So’ wordt integraal live gebracht, alsook enkele van zijn allergrootste succesnummers.

Hoewel Peter Gabriel van 1967 tot 1975 de frontman en de ziel van Genesis was, wordt hij in de eerste plaats gerespecteerd en geroemd voor zijn succesvolle solo carrière. Die leverde maar liefst zeven studio albums op! De veelzijdige artiest is voor velen in de muziekwereld een bron van inspiratie en een voorbeeld. Niet alleen op muzikaal gebied. Gabriel is een man met een gouden hart, een voorvechter van de wereldvrede en iemand die zich met overgave inzet voor allerhande humanitaire organisaties, zoals Amnesty International.

Vandaag is de Britse zanger, songwriter en muzikant terug om de heruitgave van ‘So’ te vieren. Zijn meest succesvolle album tot nu toe bevat gigantische hits als ‘Sledgehammer’ (waarvan ook de videoclip mythisch is!), ‘Don’t Give Up (een duet met Kate Bush), ‘Big Time’, ‘In Your Eyes’ en ‘Red Rain’.

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest