Juan Luis Guerra – 8 oktober 2013 – Koninklijk Circus

Op 8 oktober 2013 ontvangt het Koninklijk Circus Juan Luis Guerra, één van de interessantste Latijns-Amerikaanse muzieksterren. Juan Luis trakteert ons al drie decennia op opwindende songs die een unieke brug tussen de merengue en de bolero slaan.

De Dominicaanse singer-songwriter verkocht meer dan 30 miljoen platen en won meer awards dan hij op zijn schouw kan plaatsen: 15 Latin Grammy Awards, 2 Grammy Awards en 2 Latin Billboard Music Awards.

Eén van de gekendste muzieksoorten uit de Dominicaanse Republiek is ongetwijfeld de bachata (Dominicaans-Spaans voor ongeorganiseerd feestje of feestgedruis). Juan Luis nam na zijn afstuderen aan het Berklee College of Music in Boston het basisritme van de bachata en koppelde dat aan de bolero. Hij ontwikkelde - dankzij verwijzingen naar de rock and roll, de balada, de salsa en zelfs gospel - een unieke stijl die hem een internationale doorbraak bezorgde.

Zijn gekendste songs zijn "Ojalá Que Llueva Café" (I Wish It Would Rain Coffee), "Burbujas de Amor" (Bubbles of love), "Estrellitas y Duendes" (Little stars and elves), het geëngageerde "El Costo de la Vida" (The Cost of Living), "Viviré", "Mi PC" (My PC), "Palomita Blanca" (Little White Dove), "El Niágara en Bicicleta” (The Niagara on Bicycle), "La Llave de Mi Corazón", "Que Me Des Tu Cariño", "Bachata en Fukuoka" en “Frío Frío”. Ook het duet (van en) met Enrique Iglesias “Cuando Me Enamoro" (When I Fall in Love) werd een grote hit.

Op zijn huidige "A Sonde Guerra tour” bouwen Juan Luis Guerra en zijn vaste begeleidingsband 4.40 met de gekende nummers een Latijns-Amerikaans feestje dat op 8 oktober 2013 ook het Koninklijk Circus op zijn grondvesten zal doen schudden. Na het bestellen van uw tickets, kan u zich alvast opwarmen met de recente live-CD/DVD “Asondeguerra Tour”, een registratie van een optreden in zijn thuisstad (Santa Domingo) voor een dol publiek van 50.000 fans.
Wedden dat u Juan Luis op 8 oktober nog enthousiaster zal ontvangen?

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest