{dionesexygallery parameters="transitionSpeed: 200, frameWidth: 300"} {gallery photobucketAlbum="http://s1339.beta.photobucket.com/user/woef2013/library/Music%202013%20-%20Part%201/Cannibal%20Corpse%20-%20013?"}{/gallery} {/dionesexygallery}

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest

Events – 013 Tilburg – events – Cannibal Corpse in de spotlights
Cannibal Corpse + DevilDriver + The Black Dahlia Murder + Hour of Penance op 19 februari 2013
013 – Dommelsch Zaal – Tilburg

Cannibal Corpse specialiseert zich al 2 decennia  in de betere deathmetal voorzien van teksten over onder andere verminking, moord en doodslag. Een ranzige horrorfilm soundtrack. Ze zorgen al sinds de oprichting voor de nodige controverse bij bezorgde ouders, leerkrachten en moraalridders. Ondanks het feit dat de platen daardoor in diverse landen worden verboden, verkoopt de groep ruim een miljoen platen. Dat heeft natuurlijk niet alleen met de controverse te maken, maar ook gewoon met die alles vermorzelende sound. Cannibal Corpse brengt DevilDriver mee. De mix van groove- en deathmetal levert een uiterst vet resultaat op.
Of dat nog niet genoeg is, is ook de melodische doch knetterharde deathmetal van de Amerikaanse band The Black Dahlia Murder bevestigd. Het Italiaanse Hour of Penance maakt deze nietsontziende line-up compleet.
Enigste zaalshow in NL.