Axelle Red keert terug naar haar geboortestad met een tentoonstelling in het Modemuseum, een nieuw album en een concert in Muziekodroom!

Twintig jaar na haar debuutalbum Sans plus attendre besloot Axelle Red om geen afgestofte versie van haar grootste successen te brengen. Geen nieuwe arrangementen, remixen, duetten of captaties van concerten aan de andere kant van de wereld. Deze verjaardag viert ze zoals het hoort: ze schreef 40 songs, nam er 16 op en zette er uiteindelijk 10 op Rouge Ardent, een album dat een breed spectrum aan stijlen uit haar gevarieerde carrière beslaat en dat met geen ander te vergelijken valt. Alles is doordrongen van de French Soul die haar zo kenmerkt, en die ze al twee decennia op haar unieke manier en met panache vertolkt.

Het concert kadert in de tentoonstelling Axelle Red - Fashion Victim in het Modemuseum Hasselt. Van 26 januari tot en met 2 juni 2013 krijgt ze er carte blanche om haar verhaal te vertellen. Dat wordt uiteraard een verhaal over muziek, maar ook over (Belgische) mode doorheen haar parcours en leven.

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest