Joe Cocker

Na het grote succes met platina-album ‘Hard Knocks’ dook Joe Cocker meteen opnieuw de studio in. Dat leverde ‘Fire It Up’ op, een waardige opvolger met klassieke soulnummers, ‘big power’-ballades en erg energetische songs.

“Aan een album werken is vergelijkbaar met het maken van een schilderij en variëren met kleur”, aldus Cocker. “Je weet dat je 12 nummers hebt, maar ik hou er niet van dat ze allemaal dezelfde stemming uitademen”.

Joe Cocker kondigde meteen ook aan dat hij een Europese tournee plant om het nieuwe werk aan zijn fans voor te stellen. De ‘Fire It Up Tour’ houdt op 8 april halt in deLotto Arena. Naast nieuwe nummers brengt de wereldster ook zijn grootste klassiekers als ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Unchain My Heart’ en ‘Up Where We Belong’.

Joe Cocker werd wereldberoemd dankzij zijn unieke stem en zijn hartstochtelijke muziek. Na meer dan vier decennia is hij nog steeds één van de meest succesvolle en populaire artiesten ter wereld. Zijn schitterende carrière werd onder meer bekroond met verschillende platinaplaten, Grammy Awards, Golden Globes, Academy Awards en een OBE. Kortom, Joe Cocker is een legende! Zelf haalt Cocker de meeste voldoening uit de live-optredens voor zijn fans. Hij kijkt dan ook erg uit naar de Europese ‘Fire It Up’-tournee en naar zijn nieuwe bezoek aan België.

tekst:sportpaleis

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest