Cultuurminnend Vlaanderen herinnert zich de voorstelling The Broken Circle Breakdown featuring the cover-ups of Alabama, een productie van Compagnie Cecilia. Meer dan honderd keer werd de voorstelling gespeeld, meer dan honderd keer was de voorstelling uitverkocht. Pers en publiek waren bijzonder onder de indruk van dit aangrijpend drama.

In oktober 2012 ging de langspeelfilm The Broken Circle Breakdown van Felix van Groeningen in première. In de hoofdrollen zagen we Johan Heldenbergh en Veerle Baetens. Wie de film gezien heeft, komt superlatieven te kort. Met name de vertolkingen van Johan en Veerle zijn magistraal en de film werd een groot internationaal succes. Voor de film werden nummers uit de voorstelling gebruikt, maar ook nieuwe nummers gekozen. Bjorn Eriksson  (Zita Swoon, Laïs, Admiral Freebee) heeft alle nummers van nieuwe arrangementen voorzien.

Muziek uit de film en country klassiekers worden live gebracht door een superband o.l.v. Bjorn Eriksson (gitaar, dobro & zang) en uiteraard met glansrollen voor Johan Heldenbergh én Veerle Baetens.

Interested in one of the pictures or interested to be photographed, contact Creeping Mac Kroki.

  Follow Me on Pinterest